Διεθνής Ένωση Διερμηνέων Συνεδρίων (AIIC)

Η AIIC είναι το μοναδικό διεθνές μη κερδοσκοπικό επαγγελματικό Σωματείο Διερμηνέων συνεδρίων και αποκλειστικός συνομιλητής των Διεθνών Οργανισμών για θέματα διερμηνείας. 

Ιδρύθηκε το 1953 και σήμερα αριθμεί σχεδόν 3000 μέλη που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε 50 διαφορετικές γλώσσες σε περίπου 100 χώρες

Τι κάνει η AIIC

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η AIIC προάγει αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και δεοντολογίας ενώ ταυτόχρονα εκπροσωπεί τα συμφέροντα των διερμηνέων συνεδρίων σε όλο τον κόσμο. 

Γιατί να προτιμήσετε διερμηνείς της AIIC

Η ιδιότητα του μέλους της AIIC αποτελεί για τον πελάτη την κορυφαία διεθνή διαπίστευση διερμηνέων συνεδρίων.  Αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως η πιο αξιόπιστη σφραγίδα ποιότητας.

H AIIC κοντά σας

Η AIIC είναι οργανωμένη σε Περιφερειακές Ενώσεις. Η AIIC Ελλάδας και Κύπρου αριθμεί περίπου 40 μέλη.

Δραστηριότητες της AIIC

Η AIIC είναι δραστήρια σε ένα ευρύ φάσμα τομέων: από την κατάρτιση διερμηνέων μέχρι την εκπόνηση τεχνικών προδιαγραφών και από την προώθηση βέλτιστων πρακτικών μέχρι τη διαπραγμάτευση συλλογικών συμβάσεων.

Πώς γίνεται κανείς μέλος της AIIC

Η AIIC είναι μια ανοιχτή οργάνωση που καλωσορίζει επαγγελματίες διερμηνείς συνεδρίων με τα κατάλληλα προσόντα και επαρκή επαγγελματική εμπειρία.

Επαγγελματικοί κανόνες της AIIC

Δεοντολογικός κώδικας της AIIC

Οι Επαγγελματικοί κανόνες και ο Κώδικας Δεοντολογίας περιγράφουν τις βασικές αρχές που σέβονται όλοι οι διερμηνείς AIIC και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την ορθή άσκηση του επαγγέλματος.

Πώς να επικοινωνήσετε με την AIIC

Θέλετε τη βοήθειά μας; Έχετε κάποια απορία για θέματα διερμηνείας; Επικοινωνήστε μαζί μας!