Μέλη της AIIC στην Ελλάδα και την Κύπρο

Χρειάζεστε επαγγελματίες διερμηνείς; 

Ελάτε σε επαφή με κάποιον από τους διερμηνείς που έχει διαπιστεύσει η AIIC στην Ελλάδα ή την Κύπρο χρησιμοποιώντας τα εργαλεία αναζήτησης που σας προσφέρουμε!

Βρείτε έναν ελεύθερο επαγγελματία χρησιμοποιώντας:

Βρείτε έναν διερμηνέα που εργάζεται ως υπάλληλος κάποιου φορέα χρησιμοποιώντας το όνομα του φορέα.

Βρείτε κάποιον που ήδη γνωρίζετε με βάση το όνομά του.

Βρείτε διερμηνείς που μεταφράζουν ένα συγκεκριμένο γλωσσικό συνδυασμό χρησιμοποιώντας τη  σύνθετη αναζήτηση.

Μόνο επαγγελματίες διερμηνείς με αναγνωρισμένη πείρα και προσόντα έχουν δικαίωμα να γίνουν μέλη της AIIC.

Κάθε μέρα, διερμηνείς της AIIC από την Ελλάδα και την Κύπρο μεταφράζουν από και προς 37 γλώσσες σε διεθνή συνέδρια, συναντήσεις και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Η AIIC Ελλάδας και Κύπρου έχει σήμερα 42 μέλη που μεταφράζουν για ιδιωτικούς, δημόσιους και διεθνείς φορείς. Σχεδόν όλοι τους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. 

Θα τους βρείτε συνολικά σε 3 πόλεις. 

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, η διερμηνεία συνεδρίων είναι ομαδική δουλειά. Η σύνθεση της ομάδας και το μέγεθός της ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες που είναι απαραίτητοι για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρεται.

Η AIIC συνιστά να αναθέτετε σε επαγγελματίες διερμηνείς AIIC την πρόσληψη των κατάλληλων διερμηνέων για την ομάδα που χρειάζεστε.

Αν διοργανώνετε μια μικρή εκδήλωση ίσως θέλετε να διαλέξετε τους διερμηνείς σας κατευθείαν από τον κατάλογο μελών. 

Αν διοργανώνετε συνέδριο πιο ιδιαίτερων απαιτήσεων προτιμήστε μέλη της AIIC που επιπλέον έχουν διαπιστευθεί και ως Σύμβουλοι Διερμηνείς (Consultant Interpreters). Είναι διερμηνείς που ειδικεύονται στη σύσταση και διαχείριση μεγάλων ομάδων διερμηνέων. Θα συζητήσουν μαζί σας τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν τον καλύτερο τρόπο για να εξασφαλίσετε διερμηνεία υψηλού επιπέδου για την εκδήλωσή σας. 

    Η AIIC, ως επαγγελματικό σωματείο, δεν προσφέρει υπηρεσίες διερμηνείας. Αυτό το κάνουν μεμονωμένα μέλη της: ελεύθεροι επαγγελματίες και Σύμβουλοι Διερμηνείς της AIIC.